شهرستان بندری چابهار در ساحل دریای عمان دارای شش هزار و 400 هكتار
باغات، 12 هزار و 600 هكتار زمین های زراعی آبی ، 10 هزار هكتار دیم و 9 هزار
هكتار اراضی به صورت آیش است.
مدیر جهاد كشاورزی چابهار با بیان اینكه بیشترین سطح زیركشت گوجه
فرنگی سیستان و بلوچستان در شهرستان چابهار قرار دارد، گفت: كاربرداشت 24 هزار تن
محصول گوجه فرنگی در این منطقه پایان یافت. 'دادرحمن بامری' روزسه شنبه به خبرنگار
ایرنا افزود: مقدار محصول تولیدی از سطح یك هزار و 200 هكتار زمین های زیر كشت
گوجه فرنگی در مقایسه با سال زراعی گذشته تفاوتی نداشته است.
به گفته او، كشت گوجه فرنگی در چابهار معمولا از شهریورماه آغاز و
برداشت محصول از دی ماه تا اواسط اردیبهشت ماه انجام می شود.
وی اظهارداشت: گوجه فرنگی تولیدی در چابهار به سبب كیفیت و مرغوبیت،
علاوه بر مصرف در سیستان و بلوچستان به شهرهای اصفهان، تهران، مشهد و یزد نیز
ارسال می شود.
بامری گفت: كاشت گوجه فرنگی در چابهار در فضای باز و بصورت جوی و پشته
است و بیشترین سطح زیركشت آن در بخش های 'پلان، مركزی و دشتیاری' قرار دارد.
وی بیان كرد: 10 درصد جمعیت شهرستان چابهار معادل 25 هزار نفر در بخش
كشاورزی مشغول فعالیتند و از این تعداد سه هزار نفر در امر كاشت، داشت و برداشت
گوجه فرنگی اشتغال دارند.
بامری افزود: شهرستان بندری چابهار در ساحل دریای عمان دارای شش هزار
و 400 هكتار باغات، 12 هزار و 600 هكتار زمین های زراعی آبی ، 10 هزار هكتار دیم و
9 هزار هكتار اراضی به صورت آیش است.
وی گفت: كشاورزان چابهاری سالانه 389 هزارو 667 تن انواع محصولات
كشاورزی گرمسیری و غیر گرمسیری را تولید و بوسیله 40 هزار دستگاه كامیون به سراسر
كشور ارسال می كنند.
Source:
http://www.balochpayam.ir/post/1098
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر